Με τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής Καθηγητή κ. Παναγιώτη Καλδή συναντήθηκε τη Τετάρτη 16 Μαρτίου 2022, ο Δήμαρχος Σαλαμίνας Γιώργος Παναγόπουλος

Με τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής Καθηγητή κ. Παναγιώτη Καλδή συναντήθηκε χθες, Τετάρτη 16 Μαρτίου 2022, ο Δήμαρχος Σαλαμίνας Γιώργος Παναγόπουλος.

Συζητήθηκε η συνεργασία του Δήμου με το  Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής

Συμφωνήθηκε σύναψη μνημονίου συνεργασίας μεταξύ του Δήμου μας και του ΠΑ.Δ.Α. Μια τέτοια συνεργασία με το τρίτο μεγαλύτερο Πανεπιστημιακό Ίδρυμα της χώρας  μπορεί να αποφέρει πολλαπλά οφέλη για την Σαλαμίνα. Σύντομα θα υπογραφεί και το σχετικό μνημόνιο συνεργασίας.

Ο Δήμαρχος Σαλαμίνας τόνισε:

Στοχεύουμε πάντα στην εξωστρέφεια του τόπου μας και σε έναν σύγχρονο Δήμο. Σκοπός μας είναι να αποτελέσει το εφαλτήριο για μια νέα εποχή δημιουργίας και τόνωση της νεανικής αισιοδοξίας για το μέλλον. Ευχαριστούμε το ΠΑ.Δ.Α. και τον Πρύτανη κ. Καλδή. Η συνεργασία αυτή, στοχεύει στη συνέργεια μεταξύ των δυο φορέων σε υψηλο επίπεδο, ώστε, μέσω αυτής της δραστηριότητας να επιτευχθεί η προώθηση και προαγωγή της ανάπτυξης στο νησί μας'.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ