Το Πέραμα θα εφαρμόσει το "Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης" στους κατοίκους του...

Είναι ανάμεσα στους 30 Δήμους που βρίσκονται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Ανάμεσα στους 30 Δήμους σε όλη τη χώρα που βρίσκονται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, συμπεριλαμβάνεται και ο Δήμος του Περάματος, στον οποίον και θα εφαρμοστεί το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης για τους κατοίκους του...

Σύμφωνα με κοινή υπουργική απόφαση, η οποία θεσπίζει τους όρους και τις προϋποθέσεις της πρώτης φάσης του προγράμματος, οι αιτήσεις αρχίζουν  και υποβάλλονται την Πέμπτη, 14 Ιουλίου 2016 και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση μέχρι και τις 30 Νοεμβρίου τρέχοντος έτους...

ΟΙ αιτούντες μπορούν να υποβάλλουν την αίτηση ένταξής τους στο Πρόγραμμα, στο ΚΕΠ  Δήμου Περάματος ή στην υπηρεσία Κοινωνικής Πρόνοιας του Δήμου.

Με απόφαση του ίδιου του Δημάρχου, ειδικά για το επίδομα, οι αιτήσεις θα γίνονται στο χώρο του Δημαρχείου (Λ. Δημοκρατίας 28) από τους υπαλλήλους της υπηρεσίας Κοινωνικής Πρόνοιας, ενώ παράλληλα θα δίνονται και κατατοπιστικές πληροφορίες.

 

Οσοι διαθέτουν internet, μπορούν να υποβάλλουν  την αίτησή  τους για το πρόγραμμα χρησιμοποιώντας την ηλεκτρονική αίτηση στην ιστοσελίδα του ΚΕΑ, www.keaprogram.gr.

 

Η εισοδηματική ενίσχυση θα καταβάλλεται μηνιαίως, σε τραπεζικό λογαρισμό  του δικαιούχου, εντός των 5 τελευταίων ημερών κάθε μήνα.

Το δικαίωμα στην καταβολή της εισοδηματικής ενίσχυσης, ισχύει από την 1η ημέρα του επόμενου από αυτόν κατά τον οποίο υποβλήθηκε η αίτηση και έως την 31η Δεκεμβρίου 2016.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ