Απαλλαγή από Δημοτικά Τέλη σε ευαίσθητες Ομάδες...

Ανεργοι, πολύτεκνοι και τρίτεκνοι που εξομειώνονται με τους πολύτεκνους...

Ύστερα από απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, η οποία εγκρίθηκε από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση, ο Δήμος Κερατσινίου – Δραπετσώνας, απαλλάσσει από τα δημοτικά τέλη τους μακροχρόνια άνεργους, τους άπορους, τους πολύτεκνους και τους τρίτεκνους που εξομοιώνονται με τους πολύτεκνους.

Παράλληλα, απαλλάσσει από τα συγκεκριμένα τέλη και τους ανάπηρους με ποσοστό αναπηρίας από 80% και άνω, ενώ μειώνει κατά 50% τα δημοτικά τέλη για ανάπηρους με ποσοστό αναπηρίας έως 67%.

Η απαλλαγή αφορά στην κατοικία διαβίωσης και οι ενδιαφερόμενοι πρέπει ν’ απευθυνθούν στο Τμήμα Εσόδων και Περιουσίας, Ελευθερίου Βενιζέλου 200, Δημαρχείο Κερατσινίου, τηλέφωνο 213 2074719 και 720, προσκομίζοντας τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Ο δήμαρχος Κερατσινίου–Δραπετσώνας, Χρήστος Βρεττάκος, δήλωσε σχετικά: "Καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να σταθούμε δίπλα στους συνδημότες μας  που έχουν πληγεί τα τελευταία χρόνια από την μνημονιακή πολιτική λιτότητας. Στόχος μας είναι να μειωθούν σταδιακά τα δημοτικά τέλη για το σύνολο των δημοτών, οι οποίοι για χρόνια πληρώνουν περισσότερα για υπηρεσίες που διαλύονταν και χειροτέρευαν. Στόχος μας να έχουμε μία πόλη καλύτερη, με καλύτερες υπηρεσίες και με τους ανθρώπους 'όρθιους'".

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ