Καλλιτεχνικές Δημιουργίες «ανθίζουν» στον Δήμο Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη

Συναυλίες, χορευτικές παραστάσεις, εκθέσεις ζωγραφικής, χαρακτικής, κεραμικής-αγγειοπλαστικής διοργανώνουν τα εργαστήρια Διεύθυνσης Πολιτισμού Δήμου Νίκαιας- Αγ Ι. Ρέντης. Οι συγκεκριμένες δράσεις με γενικό τίτλο «Καλλιτεχνικές Δημιουργίες» θα φιλοξενηθούν στο Δημοτικό Κηποθέατρο Νίκαιας, στο Ανοιχτό θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» και στο Village Shopping and more

Ο Δήμαρχος Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη Γιώργος Ιωακειμίδης υπογραμμίζει:

«Ως Δημοτική Αρχή πιστεύουμε στη δημοκρατία της πολιτιστικής διάχυσης και στην εμπέδωση της ισότιμης πρόσβασης στα αγαθά της τέχνης και του πολιτισμού. Γι’ αυτό το λόγο δένουμε άρρηκτα την προσπάθειά μας για υποδομές και αναπτυξιακές δυνατότητες για όλες τις ηλικίες με την πολιτιστική ανάπτυξη της πόλης.

Αισθάνομαι την ανάγκη να συγχαρώ τους δασκάλους των εργαστηρίων της Διεύθυνσης Πολιτισμού για τις άοκνες προσπάθειες που καταβάλλουν, τους γονείς που με τόση εμπιστοσύνη περιβάλλουν τις συγκεκριμένες πρωτοβουλίες του Δήμου και τη Διεύθυνση Πολιτισμού που διαχέει τις αξίες της πνευματικής καλλιέργειας και της αισθητικής αναζήτησης στην τοπική κοινωνία».

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ