Fun(k)y Stories από τον πρωτοποριακό καλλιτέχνη Στέλιο Γενεράλη

Fun(k)y Ιστορίες:
"Funny ή Funky..? Ίσως και τα δυο.. Ιστορίες για σκέψη και περισυλλογή.. Η ζωή είναι μερικές φορές αστεία με funky τρόπο.."
Στέλιος Γενεράλης
 
Ο Στέλιος Γενεράλης μέσα από την ιδιόρρυθμη καλλιτεχνική ματιά του, σατιρίζει και καυτηριάζει τα "κακώς κείμενα" που μαστίζουν την καθημερινότητα της σύγχρονης κοινωνίας με τη σειρά μουσικών βίντεο "Fun(k)y Stories".
Η σειρά παρουσιάζεται εν είδει ψηφιακού βιντεο-κόμικ σε αυτοτελή "τεύχη", με funk μουσική και πρωτότυπα βίντεο εικόνων & animation, τα οποία έχει επιμεληθεί εξ’ολοκλήρου ο ίδιος.
 
Τα τεύχη (μέχρι σήμερα) :
 
Τεύχος #1
Στο 1ο τεύχος της σειράς με τίτλο "The New Way” (Ο Νέος Τρόπος), σχολιάζεται με ευφυή τρόπο η σκληρή αλήθεια που κρύβεται πίσω από την εκμετάλλευση επίδοξων νέων που επιζητούν την δημοσιότητα με οποιοδήποτε τίμημα.
 
Τεύχος#2
Στο 2ο τεύχος της σειράς με τίτλο "It’s Called P.R.” (Λέγεται Δημόσιες Σχέσεις), σατιρίζεται το παρασκήνιο της μουσικής βιομηχανίας που συντηρείται από ομάδες ατόμων κοινής αισθητικής και ηθικής, οι οποίοι επωφελούμενοι καίριες θέσεις που κατέχουν, λειτουργούν ως τροχοπέδη στις τέχνες προσδοκώντας ίδια οφέλη.
 
Τεύχος#3
Στο τεύχος#3 με τίτλο "Squizzz..!" (Το Ζούληγμα), σατιρίζεται η ανεξέλεγκτη υπερέκθεση της βιομηχανοποιημένης σεξουαλικότητας σε ακατάλληλες ηλικίες, η οποία σε συνδυασμό με την γονεϊκή παραμέληση, έχει δημιουργήσει γενιές νέων ανθρώπων με διαπροσωπικά και ψυχικά αδιέξοδα.
 
Τεύχος#4
Στο τεύχος#4 με τίτλο "Sofa War" (Ο Πόλεμος του Καναπέ), σατιρίζεται η ζοφερή πτυχή της τεχνητής νοημοσύνης που ελέγχει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έχοντας μετατρέψει τους "χρήστες" της σε "προϊόντα".
 
Τεύχος#5
Στο τεύχος#5 με τίτλο "Fast and Easy Learner" (Γρήγορος και Εύκολος Μαθητευόμενος), παρατηρούνται διάσπαρτες ειδήσεις από την καθημερινότητά μας, οι οποίες εμφανίζονται σχεδόν πάντα με συγκεκριμένη σειρά κι αποτελούν ενδείξεις επικείμενης πολεμικής σύγκρουσης, καθώς και μερικές από τις βασικές αιτίες που τροφοδοτούν έναν πόλεμο, πάντα με απώτερο σκοπό το κέρδος.
 
Δείτε όλη τη σειρά εδώ (playlist link):
 
Facebook Page:
 
You Tube Channel:
 
Λίγα λόγια για τον Στέλιο Γενεράλη:
Ο Στέλιος Γενεράλης είναι κρουστός και μουσικός παραγωγός.
Ξεκίνησε να παίζει κρουστά από πολύ μικρή ηλικία, και αργότερα ερασιτεχνικά με άλλους μουσικούς. 
Στην εφηβεία εμφανίζεται σε διάφορους χώρους της underground Ελληνικής σκηνής (AN Club, Φιξ, κ.ά.) για να συνεχίσει αργότερα ως επαγγελματίας μουσικός.
Με την ενηλικίωση, βρέθηκε να δουλεύει ως λογιστής στον ιδιωτικό τομέα, συνεχίζοντας παράλληλα να παίζει επαγγελματικά. Ταυτόχρονα, άρχισε να συνθέτει και να ασχολείται με την μουσική τεχνολογία της καταγραφής, ηχογράφισης, sequencing, κλπ., μελετώντας μεγάλες μουσικές μορφές όπως Frank Zappa, Quincy Jones, Gustav Holst, κ.ά.. 
Σημαντικότερη στιγμή της ζωής του, είναι η γνωριμία του με τη συνθέτη & βιρτουόζο του ακορντεόν Ζωή Τηγανούρια (και μετέπειτα σύζυγο του), η οποία διέκρινε την ιδιόρρυθμη μουσικότητά του και του έδωσε την ευκαιρία να ξεδιπλώσει το ταλέντο του, όχι μόνο επί σκηνής, αλλά και στις διαδικασίες εντός των στούντιο.
Σήμερα εργάζεται ως μουσικός παραγωγός στην εταιρία Zoe Music όπου επιμελείται τις κυκλοφορίες και την διοργάνωση των συναυλιών.
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ