Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΧΟΡΩΔΙΑ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ ΝΕΩΝ ΝΙΚΑΙΑΣ

Σας ενημερώνουμε και σας προσκαλούμε στο 5ο  Φεστιβάλ Χορωδιών και  Καντάδας που για πέμπτη συνεχομένη  χρονιά διοργανώνουμε στην Νίκαια στις 7 και 8 Ιουνίου 2019, στο χώρο του πεζόδρομου  Π. Τσαλδάρη και ώρα 19:30 και του κηποθέατρου Νίκαιας, από  τις 21:00.

Η λέξη καντάδα προέρχεται από το λατινικό ρήμα cantare που σημαίνει τραγουδώ. Εραστές του τραγουδιού  λοιπόν , τραγουδάμε  καντάδες  για την αγάπη, για το χαμόγελο του γείτονα , για να γίνει ο κόσμος καλύτερος !!! Επτανησιακές καντάδες, Αθηναϊκές καντάδες και  μπαλάντες  θα ακουστούν στον πεζόδρομο. Το πρώτο τραγούδι θα ακουστεί στη συμβολή των οδών Π. Τσαλδάρη & Ηλιουπόλεως, και τραγουδώντας θα καταλήξουμε στο Δημοτικό Κηποθέατρο της Νίκαιας για να συνεχίσουμε με το φεστιβάλ μας

  • Σκοποί της διοργάνωσης του Φεστιβάλ μας είναι : α) η καλλιτεχνική ανάδειξη της χορωδιακής ζωής της πόλης, σχηματίζοντας ένα φεστιβάλ για πέμπτη συνεχή χρονιά  που ακτινοβολεί στην τοπική κοινωνία, αναδεικνύοντας τα τοπικά χορωδιακά σχήματα β) την καλλιέργεια  της χορωδιακής  συνεργασίας μεταξύ μετακληθεισών χορωδιακών συνόλων που εδρεύουν εκτός της Νίκαιας  και γ) στο να τονώσει την πολιτιστική, κοινωνική και εμπορική  ζωή στο κέντρο της πόλης με τις καντάδες που προηγούνται του φεστιβάλ μας. 
  • Οι Χορωδίες που θα συμμετάσχουν είναι: Το γυναικείο Τμήμα της Ιστορικής Χορωδίας Νίκαιας, η  Μικτή  Μικρασιάτικη Χορωδία  Ένωσης Σμυρναίων, η Μικτή Χορωδία Μουσικού Ομίλου Νίκαιας , η Μικτή  Χορωδία ΚΑΠΗ  Νίκαιας,  η Χορωδία Γονέων και Φίλων Χ.Α.Ν. Νίκαιας, η Μικτή Χορωδία Αμαρύνθου , η Μικτή  Χορωδία  Ελληνικού, η Μικτή χορωδία ΚΑΠΗ Κρυονερίου και η Παιδική και Εφηβική Χορωδία Χ.Α.Ν. Νίκαιας.
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)