Η Νανά Καραγιάννη μας εύχεται "Καλή Ανάσταση" και "καλά τσουγκρίσματα"!

Δεν διστάζει να τα "χώσει" στους υποκριτές των Ημερών, αλλά δίνει και μια νότα αισιοδοξίας, με την ελπίδα πως κάτι μπορεί να αλλάξει "προσωπικά και εθνικά"...

 

 

Με τη Νανά Καραγιάννη, το γλυκό κορίτσι, με το πιο όμορφα μάτια της ελληνικής τηλεόρασης, το κορίτσι που όλοι οι Ελληνες αγάπησαν για την αντοχή και την καρτερικότητά της, στη δύσκολη περίοδο της ασθένειάς της, επέλεξε η εφημερίδα μας να σας ευχηθεί "Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα'!

 

Με το ευαίσθητο αυτό πλάσμα που, εκ των πραγμάτων, λέει αλήθειες,  έχει μάθει να αγαπά τους ανθρώπους και να εκπέμπει φως αληθινό στο απόλυτο σκοτάδι...


Είναι το κορίτσι που μιλά για τους υποκριτές των Ημερών, γιατί εκείνη θέλει να βρίσκεται κοντά στην Ουσία της Μεγάλης Γιορτής! 

Μας δίνει τις ευχές της για χαρούμενες πασχαλιάτικες Ημέρες, με υγεία και πολύ αγάπη...

 

Ευχές από καρδιάς!

"Το Χριστιανικό Πάσχα ή κοινώς Πασχαλιά ή ελληνοπρεπώς Λαμπρή και ειδικότερα η Ανάσταση του Χριστού, είναι η σπουδαιότερη γιορτή του χριστιανικού εκκλησιαστικού έτους και για εμένα προσωπικά, όπως είμαι σίγουρη και για πολλούς από τους σταθερούς και αφοσιωμένους αναγνώστες της Αδέσμευτης Πολιτικής Εφημερίδας "Η ΝΙΚΗ", είναι η πλέον αγαπημένη μου γιορτή! 

Το μήνυμα της Ανάστασης δίνει -ίσως- φέτος περισσότερο από ποτέ την ελπίδα, βαθιά πίστη και αισιοδοξία πως κάτι μπορεί να αλλάξει, να βελτιωθεί ατομικά/προσωπικά, αλλά και Εθνικά.

Μακρυά από υποκριτικές νηστείες και το "παραδοσιακό" 3λεπτο της... επίσκεψης μας στο προαύλιο χώρο της εκκλησίας, για να λάβουμε απλώς από συνήθεια το Αγιο Φως (πάντα πίστευα πως αν είναι να βρεθώ έτσι στην εκκλησία, καλύτερα να την αποφύγω τη συγκεκριμένη νύχτα).

Θέλω να βρίσκομαι κοντά στην ουσία της μεγάλης Γιορτής...

Δράττομαι δε της ευκαιρίας να σας ευχηθώ, από καρδιάς, να περάσετε ήρεμες, όμορφες και χαρούμενες πασχαλιάτικες ημέρες, με υγεία, πολύ αγάπη, ηρεμία και να απολαύσετε τα πραγματικά αγαπημένα σας πρόσωπα...

Να δραστηριοποιηθείτε χωρίς περιορισμούς...

Εύχομαι σε όλους σας Καλή Ανάσταση και καλά ...τσουγκρίσματα"!...

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ