Υποψηφιότητα Ανδρέα Παλευρατζή με τη ΝΔ στη Β΄Πειραιά

Φίλες και φίλοι,

Είναι αλήθεια ότι την τελευταία δεκαετία η χώρα βίωσε την πιο δύσκολη περίοδο μεταπολιτευτικά.
Είναι αλήθεια ότι την τελευταία δεκαετία η κοινωνία μας δοκιμάστηκε σκληρά, πολλές φορές χάσαμε τον προσανατολισμό μας, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστούμε σε αδιέξοδα, ψευτοδιλήμματα και ψεύτικες υποσχέσεις.
Είναι αλήθεια ότι κατά την περίοδο της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, κλονίστηκαν οι δημοκρατικοί θεσμοί, «τσαλακώθηκε» το Σύνταγμα, επικράτησαν οι ακραίες φωνές και η διχαστική λογική, επικράτησαν ο λαϊκισμός και η ρουσφετολογία. Ο ΣΥΡΙΖΑ, που πρέσβευε το νέο, αποδείχθηκε πιο παλιός από το παλιό, πιο διεφθαρμένος από το πιο διεφθαρμένο. Κυβέρνησε μέσα σε μια διαρκή συναλλαγή με κόμματα (ΑΝΕΛ), πρόσωπα (Κουντουρά, Κουίκ, Θεοχαρόπουλος κλπ) και συμφέροντα, ενώ διακήρυσσε ακριβώς τα αντίθετα.
Γι’ αυτό και οι επερχόμενες εκλογές είναι πρωτίστως μια μάχη αξιών. Μια μάχη για επιστροφή στην κανονικότητα. Μια μάχη για να επανέλθει η συνοχή στην κοινωνία μας. Μια μάχη, προκειμένου να συντελεστεί, επιτέλους, η «επανάσταση του αυτονόητου».
Στην μάχη αυτή οφείλουμε όλοι να είμαστε παρόντες, πρώτ’ απ’ όλα με την ψήφο μας στις εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019, αλλά και με την ενεργό συμμετοχή μας σε αυτήν.
Ως ενεργός στην πολιτική από τα μαθητικά και φοιτητικά μου χρόνια, αλλά και ως μάχιμος δικηγόρος, αποφάσισα να συμμετέχω ακόμη πιο ενεργά, μέσα από τη συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στη Β’ Πειραιά, στη μεγάλη προσπάθεια της Νέας Δημοκρατίας για την πολιτική αλλαγή στη χώρα αλλά και στην περιοχή, στην οποία μεγάλωσα και δραστηριοποιούμαι.
Άλλωστε, οι γονείς μου έχουν γεννηθεί και μεγαλώσει στη Νίκαια, ενώ, στο Φροντιστήριο Αγγλικών, που ίδρυσε ο πατέρας μου Θεόφιλος Παλευρατζής το 1958 στη Νίκαια (ένα από τα πρώτα στην ευρύτερη περιοχή) και λειτουργούσε μέχρι το 2014 υπό τη διεύθυνση του ίδιου και της μητέρας μου Μαρίας Παλευρατζή, έχει θητεύσει με επιτυχία πλήθος νέων της Νίκαιας, του Κορυδαλλού, του Κερατσινίου, της Παλιάς Κοκκινιάς.
Έχω γεννηθεί και μεγαλώσει στη Νίκαια, έχω περάσει τα καλοκαίρια μου, ως μικρό παιδί στη Σαλαμίνα, έχω διασκεδάσει στις γειτονιές μας και δραστηριοποιηθεί επαγγελματικά, ως δικηγόρος, μεταξύ άλλων σε όλη την περιοχή της Β’ Πειραιά. Τέλος, με τη σύζυγο και την κόρη μου περνάω τα καλοκαίρια μου στη Σαλαμίνα, που αποτελεί για μένα το δεύτερο σπίτι μου.
Από μαθητής πίστευα, και συνεχίζω να πιστεύω στην αξία της συμμετοχής. Γι’ αυτό κι επέλεγα να είμαι πάντα εκεί που δίνεται η «μάχη», στα δεκαπενταμελή συμβούλια, στα φοιτητικά αμφιθέατρα, στους επαγγελματικούς συλλόγους, στις οργανώσεις. Θεωρώ τιμή μου να έχω υπάρξει στην Μ.Α.ΚΙ, στην ΔΑΠ (ως μέλος της κεντρικής γραμματείας της), στην ΟΝΝΕΔ, στο Σύλλογο Νέων Δικηγόρων Πειραιά (ως πρόεδρός του), στην Πανελλήνια Ένωση Νέων κι Ασκουμένων Δικηγόρων (ως ιδρυτικό μέλος του και μέλος του ΔΣ), στο Δικηγορικό Σύλλογο Πειραιά, στα ακροατήρια των Δικαστηρίων (ως μάχιμος Δικηγόρος).
Γι’ αυτό και σήμερα αποφάσισα να δώσω και πάλι το παρόν εκεί που δίνεται η «μάχη», στη Β’ Πειραιά, ως υποψήφιος Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.
Εκεί που δίνεται η «μάχη» για την ανάταξη της χώρας μας, για την επιστροφή του χαμόγελου, της αισιοδοξίας, της αυτοπεποίθησης, της δημιουργίας, των αξιών, τόσο στην περιοχή μας όσο και στην πατρίδα μας.
Εκεί που δίνεται η «μάχη» του παλιού με το νέο, του φθαρμένου με το άφθαρτο, του λαϊκισμού με τον ρεαλισμό, της αναρχίας και της ανασφάλειας με την τάξη και την κοινωνική συνοχή.
Στην μάχη αυτή, που δίνει σήμερα η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ με τον Κυριάκο Μητσοτάκη σας ζητώ να με επιλέξετε. Να επιλέξετε αυτόν, που είναι πάντα παρών εκεί που δίνεται η «μάχη». Και είμαι σίγουρος, ότι αυτή η μάχη θα κερδηθεί.

Φιλικά,
Ανδρέας

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ